YRITTÄJÄN AMMATTITUTKINTO

Vuoden oppisopimusopiskelun jälkeen suoritin Rastorilla Yrittäjän ammattitutkinnon näyttökokeen helmikuussa 2016 ja sain (anottuani) vielä stipendinkin. Virallinen valmistujaisjuhla oli Logomossa 25.5.2016 raakakakkukahveineen ja ruusuineen. Valmistujaisruusu

Juhlaesitelmän piti Teemu Arina, nuori biohakkerointiekspertti: PÄIVITÄ ITSESI PAREMPAAN VERSIOON oli hänen sanomansa. Mikäs sen sopivampi ehdotus näin hyvinvointiyrittäjän näkökulmasta! Arinan erikoisala on tekniikka, kaikenlaisten teknisten laitteiden, sovellusten ja internetin käyttö oman hyvinvoinnin mittaamisessa, jotta saatua tietoa voidaan optimaalisesti hyödyntää ja elintapoja kohentaa paremman hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Myönnän olevani vanhanaikainen ja vierastavani monenmoista tekniikkaa, varsinkin älysovelluksia, jotka edellyttävät langatonta yhteyttä emolaitteeseen. En pidä ajatuksesta, että olisin entistä riippuvaisempi tietotekniikasta, ja entistä alttiimpi sähkömagneettiselle säteilylle. Mutta esitelmä oli mielenkiintoinen, ja jo pelkästään ravitsemustottumuksia muuttamalla voit päivittää itsesi tälle vuosituhannelle.

NES-terapia on turvallinen tapa saada dataa olemuksesi eri osa-alueista.

Tervetuloa varaamaan aikasi skannaukseen – muutos on saavutettavissasi!