Dr. Charles Hoffen esitys piikkiproteiinien aiheuttamista vahingoista

Olet ehkä miettinyt nyt jaossa olevien nk. koronapiikkien turvallisuutta. Olen pahoillani, voit kenties järkyttyä katsottuasi Dr. Charles Hoffen esityksen siitä, miten mRNA-teknologia aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa verisuonistollesi, etenkin hiusverisuonien sisäseinämiin, ja mitä siitä sitten seuraa. Oheisessa videossa on erinomainen suomenkielinen tekstitys, joka ei jätä mitään epäselväksi.

Jos et vielä ole käynyt piikitettävänä, toivon, ettet menekään, silläkin uhalla, että voit joutua painostuksen alaiseksi tai jopa menettää työsi.

Jos olet jo saanut ensimmäisen, jopa toisen rokoteannoksen – olen niin pahoillani! Voin tarjota apua NES-terapian kautta, joka tehostaa kehon omien energiakenttien toimintaa, mutta en tiedä, onko siitä lopullista apua. Voin myös rukoilla puolestasi; vain suuri Jumala voi tehdä tyhjäksi sen maailmanlaajuisen massamurhaprosessin, mikä nyt on käynnissä, ja hän voi myös parantaa ihmisiä yksilötasolla.

https://tokentube.net/v/3905457614/Suurin-osa-rokotetuista-kuolee-3-vuodessa—Rapsodia-fi–tekstitys?fbclid=IwAR2OSzQ9CR65lNmyZNptPfi7VnWgb-CM5qzf7KA7WM5zQcZsHWtqj2mCbvk