Palvelut ja tuotteet

NES Health: WP_20150125_003NES HEALTH LOGOTXT_HOR CMYKNES Health energia- ja informaatioterapia sekä NES miHealth-hoidot: NES vapauttaa kehossasi olevan energian virtaamaan vapaasti (vrt. akupunktio) ja antaa kehollesi oikeanlaiset signaalit paranemista varten (vrt. homeopatia). Kehon sähkömagneettisten energiakenttien tarkistus ja tasapainottaminen. Analyysi perustuu vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja ymmärrykseen kehon energiaradoista, ja moderniin kvanttibiofysiikkaan. Tietokoneohjelma NES ProVision käsittelee skannauksen tulokset ja tekee niistä visuaalisen esityksen, jonka pohjalta terapiassa käydään läpi kehokentän osa-alueet ja tasapainotetaan ne informaatiotippoja eli paranteita käyttäen. Uutena hoitomuotona tarjoan NES miHealth-energiahoitoa, jolla voidaan saada välittömiä tuloksia. NES-terapiatapaamiset voimme sopia lähes minne tahansa, missä on rauhallinen tila ja mahdollisuus käyttää tietokonetta. Ensimmäinen käyntikerta kestää noin 1½ tuntia ja kontrollikäynnit 45-60 min. Paranteita yleensä 2-4 pulloa per käyntikerta. Lisää tietoa osoitteessa www.neshealth.com .

TRUENORDIC:     https://partner.truenordic.com/images/logo.png

Pohjoismainen tuotekehittely yhdessä Dr. Narain Naidun (MD) kanssa, hyödyntäen hänen monia patenttejaan ja tietämystään ihmisen fysiologiasta ja ravinteiden imeytymisestä. Raaka-aineet ja valmistus Norjassa, varasto Tanskassa ja pääkonttori Ruotsissa. Suomen markkinoilla kesäkuusta 2017. Maailman raikkain ja hyvänmakuisin omega3-öljy Pohjois-Norjan villiturskaan ja norjalaista villicamelinaa, maustettuna luonnon sitruksella sekä ripauksella aitoa steviaa. Miehille ja naisille omat monivitamiini-hivenainevalmisteet, joissa patentoitu imeytymisteknologia. Erityisesti sydämen terveydelle kehitetty ravintotehoste, jolla on 6 patenttia. Käy verkkokaupassa www.isotee.truenordic.com ja tutustu tuotteisiin!

QMEDI:

logo QMEDIKorkeatasoiset, suomalaiseen tuotekehittelyyn perustuvat ja Suomessa valmistetut ravintotehosteet sekä pulsoivat magneettihoitolaitteet auttavat Sinua ylläpitämään kehosi ihanteellista IMG_0269tasapainoa. Erityistuotteet ruoansulatuselimistön, sydämen ja verenkiertoelimistön sekä luuston, tukikudosten ja nivelten hyväksi. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja, ja katso tarkemmin menemällä kotisivun verkkokauppaan. Anna verkkokaupassa kanta-asiakaskoodi 4002084 niin saat -5 % kanta-asiakasalennuksen.

 

Forever

Luotettavat, jo kauan markkinoilla olleet Aloe vera –tuotteet ja Argi+ L-arginiinivalmiste, joilla on kattava ”rahat takaisin” –tyytyväisyystakuu.  Tarkemmin osoitteessa www.myaloevera.fi/isotee.

Ansaintamahdollisuus: isotee_logo_narrowVoit ryhtyä hankkimaan lisäansioita samalla kun pidät huolta omasta hyvinvoinnistasi, jos haluat tarjota tuttavillesi mahdollisuuden tehdä saman. Truenordic on pohjoismainen, voimakkaasti laajeneva yritys, jonka truepartnerit voivat saada lisätuloja hyvin yksinkertaisesti, suosittelemalla markkinoiden parasta omega3-öljyä ja lääketieteen tohtorin kanssa suunniteltuja patentoituja lisäravinteita, joilla voidaan saada mitattavissa olevat tulokset. Suomen markkinat ovat vasta avautumassa, joten nyt on loistava tilaisuus tulla mukaan!

  1. Forever Scandinavia on suoramarkkinointiyritysten aatelia, markkinoilla jo yli 35 vuotta ja ehdottoman luotettava yritys. Voit liittyä jälleenmyyjäksi verkostoon, jonka tuella saat koulutusta ja mahdollisuuden sponsoroida uusia jälleenmyyjiä.
  2. QMEDI on suomalainen terveysalan edelläkävijä, jonka kautta voit käydä edullisen hyvinvointineuvojakoulutuksen ja alkaa hankkia omia asiakkaita QMEDIn tuotteille. Palkkiojärjestelmä on erilainen kuin perinteisissä verkostomarkkinointiyrityksissä ja palkitsee erityisesti vasta-alkajaa.

Kysy tarkempia tietoja puhelimitse 040 7634586 tai emaililla tuire.eastwood(a)isotee.fi jos kiinnostuit liiketoiminnasta – pienimuotoisesta tai isommasta.