Hyvinvointikoti

Oletko tullut ajatelleeksi, miten paljon elinympäristösi vaikuttaa hyvinvointiisi? Kun astut kotiovesta ulos, olet ympäristövaikutusten armoilla, mutta omassa kodissasi voit vaikuttaa niihin. Hengittämäsi ilma, vesi jota juot, ravintosi – niiden tehtävä on tukea elimistöäsi jaksamaan.

Jos haluat hengittää kotonasi tai vaikkapa työpaikallasi raikasta vuoristoilmaa tunkkaisen, pölyisen ja kaikenlaisia allergeeneja sisältävän ilman sijaan, käytä tehokasta HEPA-ilmansuodatinta. Puhdista koneellisen ilmanvaihdon järjestelmä säännöllisesti.

Veden pääasialliset tehtävät elimistössä ovat informaation tuominen elimistöön ja kuona-aiheiden huuhtominen pois. Sen lisäksi hyvälaatuinen vesi tietysti nesteyttää solut – se ei jää solujen väliseen kudokseen aiheuttamaan turvotusta. Veden pitää olla lievästi emäksistä ja tietysti puhdasta.

 

Unen laatu on ratkaisevan tärkeä toipuessasi päivän rasituksista ja stressistä. Ei ole yhdentekevää, millaisessa vuoteessa nukut. Selkää tukeva patja, sopivasti muotoiltu tyyny ja hengittävät luonnonmateriaalit, jotka pitävät sinut tasalämpöisenä niin viileässä kuin lämpimässäkin, ovat tarpeen, jotta voit häiriintymättä saavuttaa syvän, uudistavan ja virkistävän unen.

Voitko olla varma, että saat kaikki tarvitsemasi ravinteet ruoasta, jota syöt? Se on kyseenalaista, vaikka suosisit luomua ja lähiruokaa. Laadukkailla lisäravinteilla varmistat, että kaikki solusi saavat tarvittavat rakennuspalikat päivittäin. Luonnolliset valmistusaineet ja huolellinen tuotantoprosessi varmistavat, että ravinteet ovat sellaisessa luontaisessa muodossa, jonka keho tunnistaa, jolloin ne imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu Truenordicin patentoituihin, pohjoismaisiin lisäravinteisiin ja Q MEDIn kotimaisiin, laadukkaisiin ravintotehosteisiin.

Entäpä kaikkialla läsnä oleva elektromagneettinen säteily? Eri puolilla maailmaa on havaittu hälyttäviä vaikutuksia langattomien yhteyksien, kännyköiden tukiasemien yms. säteilystä . ja tämä jo kauan ennen kuin 5G-verkosta alettiin puhua ääneen. (Lue lisää www.ihfglobal.com) Voiko niiltä suojautua? Hyvinvointikodissa voit tehdä voitavasi oman ja perheesi hyvinvoinnin varmistamiseksi. Oleskellessasi luontaisessa magneettikentässä (sellaisessa, josta olemme joka tapauksessa riippuvaisia) solut voivat parhaiten taistella sähkömagneettista säteilyä vastaan. Aina kun voit, kävele paljain jaloin kalliolla, rannalla tai nurmikolla, jotta maadoitut. Muista aina kännykkää käyttäessäsi käyttää handsfree-kaapelia (ei langatonta yhteyttä!) ja sammuttaa Wi-Fi, langattomat reitittimet ja muut säteilylähteet, kun et käytä niitä. Markkinoilla on myös erilaisia suojavarusteita ja -laitteita. (http://www.sahkoailmassa.fi/)

Suojaa erityisesti pienet lapset!

Tervetuloa Hyvinvointikotiin!

  •  Truenordic lisäravinteet voit tilata suoraan Tanskasta, nopea toimitus lähimpään postiin tai Matkahuoltoon.
  • Q MEDI-tuotteet ProQD, Seralgin, ArthroQ, FemiQ, Havaijin Spirulina jne. Verkkokaupasta.

 

Hyvinvointikodissa voit hyvin. Siellä on vieraidenkin hyvä olla.