Verkkokauppa

Viimeisimmät artikkelit

POHJOISMAISET PREMIUM-LUOKAN LISÄRAVINTEET

Truenordic on Suomen markkinoilla vielä uusi toimija, joten et ehkä ole vielä meistä kuullutkaan. Olen todella ylpeä voidessani esitellä sinulle maailman raikkaimman kalaöljyn trueomega™, pohjoisnorjalaista villikalaöljyä ja kylmäpuristettua villicamelina-neitsytöljyä sekä herkullinen, luonnollinen sitruuna…

Tältä maistuu maailman herkullisin omega3-öljy

Sekä EU:n kriteerit täyttävän terveyssuklaan truecocora™ – se on hyvää ja tekee hyvää. Ruotsissa käsin valmistettu suklaa tehdään perulaisesta 70%:sta reilun kaupan luomukaakaosta, ja siihen lisätään valmistusprosessissa italialaista luomuoliiviuutetta. Jokaisessa 25 gramman patukassa on 35 mg oliiviöljyn polyfenoleja, jotka ehkäisevät veren rasvamolekyylien hapettumista ja suojaavat niitä oksidatiiviselta stressiltä.

truecocora kuva

Näitä voit maistaa, kun käyt verkkokauppaosoitteessa www.isotee.truenordic.com ja teet tilauksesi. Postikulut vain 6 euroa, ja toimitusaika normaalisti vajaa viikko. Tuotteet lähetetään sinulle Tanskan varastolta. Valikoimissa on myös miesten ja naisten monivitamiini-hivenainevalmisteet truevita for men™/truevita for women™ sekä erityisesti sydämen terveyttä tukeva truecore™. Vuonna 2018 saamme käyttöön erittäin laadukkaan ja monipuolisen aktiivisuusrannekkeen truepulse™ ja jaksamista tukevan urheilujuomatyyppisen valmisteen, mutta siitä enemmän tuonnempana.

Truenordic on perustettu Tanskassa 2009, mutta lanseerattiin uudelleen 2016, jolloin pääkonttori siirtyi Ruotsin Helsingborgiin. Tuotevalmistus suklaata lukuunottamatta on Norjassa. Kyseessä on siis aidosti yhteispohjoismainen yritys, jonka koko toimintaa ohjaa eettinen periaate:TOTUUS RIITTÄÄ. Tuotteiden takana on vankka tieteellinen tutkimustyö, useita patentteja, ja suorastaan perfektionismia hipovat laatuvaatimukset.

  1. B12-vitamiinin tarpeesta Kommentit pois päältä artikkelissa B12-vitamiinin tarpeesta
  2. HOLISTISEN HYVINVOINNIN INSTITUUTTI Kommentit pois päältä artikkelissa HOLISTISEN HYVINVOINNIN INSTITUUTTI
  3. Cistus incanus, kreetankistus, rockrose – villiyrtti, jolla on soluja suojaavia ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Cistus incanus, kreetankistus, rockrose – villiyrtti, jolla on soluja suojaavia ominaisuuksia
  4. PAREMPAA PALVELUA Kommentit pois päältä artikkelissa PAREMPAA PALVELUA
  5. PÄIVITÄ ITSESI! MUTTA MITEN? LUE TÄSTÄ! Kommentit pois päältä artikkelissa PÄIVITÄ ITSESI! MUTTA MITEN? LUE TÄSTÄ!
  6. Isotee Oy Ltd:n asiakasrekisteriseloste Kommentit pois päältä artikkelissa Isotee Oy Ltd:n asiakasrekisteriseloste
  7. D-vitamiini veren seerumissa Kommentit pois päältä artikkelissa D-vitamiini veren seerumissa
  8. Hyvinvoinnin perusteet Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvinvoinnin perusteet
  9. NES PÄIVITYS Kommentit pois päältä artikkelissa NES PÄIVITYS