D-vitamiini veren seerumissa

Olemme nyt (2.3.2021) noin vuoden ajan olleet koronavirus-uutisoinnin kohteena.  Olemme saaneet kuulla käsien pesemisen tärkeydestä, ja meitä on kehotettu pitämään turvavälejä ja kasvomaskeja. Covid19-tautiin on kiireellä kehitetty rokotteita, joista tällä hetkellä 3 on otettu jakeluun.

Mutta missään julkisessa tiedottamisessa en ole nähnyt vetoomusta, suositusta tai edes vihjausta D-vitamiinin käytön välttämättömyydestä! Jos valtiovalta todella haluaisi minimoida kansalaisten riskit koronavirukseen sairastumisessa, tämän olisi luullut olevan yksi ensimmäisistä toimenpiteistä! Maskien tai rokotteiden lobbaamisen ja sinänsä (kehittäjänsä mukaan) hyödyttömien PCR-testien sijasta olisin suonut, että meille olisi tullut suositus tai jopa velvollisuus käydä mittauttamassa veren seerumin D-vitamiinipitoisuus, ja väestölle olisi pitänyt jakaa ilmaista D-vitamiinia.

Tutkimuksissa on todettu, että veren seerumin D-vitamiinipitoisuus on yhteydessä paitsi riisitaudin, myös monien muiden vakavien sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. GrassrootsHealth on tehnyt metatutkimuksen, jonka tulokset olen saanut luvan kääntää suomeksi. Kas tässä! D-vitamiini sairauksien ehkäisyssä