LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUS

Haluatko auttaa muita voimaan paremmin? Sinulla on siihen erilaisia tapoja.

Truenordic tarjoaa tietyin edellytyksin mahdollisuutta ryhtyä itsenäiseksi truepartneriksi. Suomessa toiminta on vasta alkanut, joten neitseellisitä markkina-aluetta on yllin kyllin. Lisäksi voit toimia kaikissa Pohjoismaissa ja mm. Iso-Britanniassa.

Truenordicin tuotteet ovat käyneet läpi äärimmäisen tarkat analyysit ja ovat taatusti toimivia. Niillä on useita patentteja, erityisesti ravinteiden imeytymiseen liittyen. Kansainvälisesti arvostettu tutkija ja luennoitsija Tri Narain Naidu (MD) on tuotekehittelyn takana.

Forever-tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja markkinajohtajia. joita saa vain itsenäisten jälleenmyyjien kautta. Yhtiö on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä.

Verkostomarkkinointi on mahdollisuus sinulle, jos haluat saada tuotteet edullisemmin omaan käyttöön, tai rakentaa maailmanlaajuisen, reilusti palkitsevan liiketoimen. Voit itse päättää, miten sen teet – mutta seuraamalla yksinkertaista toimintakonseptia olet tiellä menestykseen. Samalla voit auttaa jopa tuhansia ihmisiä voimaan paremmin.

Lyhyesti sanottuna, antaessaan saa. Mitä enemmän autat muita, sitä paremmin menestyt. Tukitiimisi jäsenten intresseissä on saada sinut menestymään mahdollisimman hyvin, joten olemme käytettävissäsi!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen, ja saat tietää miten pääset alkuun.