Kokemuksia

Mies, 32 v: ”Olin aluksi hieman skeptinen NES-terapian suhteen, mutta skannauksen osuttua nappiin oman henkilöhistoriani ja elämäntapojeni kanssa, epäluuloni alkoivat nopeasti haihtua. Ensimmäisen hoidon jälkeen huomasin välittömästi hetkeä aikaisemmin tuntemani hermostuneisuuden ja jännityksen katoavan. Nyt minusta tuntuu kuin olisin matkani alussa.”

Mies, 39 v: ”Kiitos Tuire..!!!!!! : )
Olet aivan mahtava!” (Kommentti NES-terapiasta.)

Nainen, 16 v: ”Tää (NES-skannaustulos) on ihan niinkuin mä! Mä en halunnu kertoo sulle mitään… mut otan nää tipat.” Myöhemmin: ”Mä oon pystyny nukkumaan.”

Nainen, 78 v: ”En itse ole huomannut paljon eroa, mutta kampaajani sanoi, että hiukseni ovat vahvistuneet. Jatkan Acomaxin käyttöä.”

Mies, 64 v: ”En olisi uskonut! Tää tosiaan vei kivun pois!” (Kommentti muutaman minuutin NES miHealth -hoidon jälkeen lannerangan kroonisen kivun hoidossa.)

Nainen, 37 v: ”Tulin NES-terapiaan mm. monen vuoden fibromyalgiakipujen takia. Muutama päivä hoidon ja tippojen säännöllisen ottamisen jälkeen huomasin, että oho, missäs kivut on! Ja kuukautta myöhemmin kivut ei vieläkään ole tulleet takaisin!”

Mies, noin 40 v: ”Mitä sää oikein teet? Mitä mulle tapahtuu? Kato mun kättä!” (Kadulla, muutaman minuutin NES miHealth -esittelyssä, kun kroonisesti kipeä olkapää alkoi rentoutua ja käteen palasi tunto!)

Nainen, 56 v: ”Olen kolmen aikuisen lapsen äiti, toimistotyössä. En tee huipputreeniä, enkä tarvitse minkään puljun pikakuureja tai tehodieettejä Pysyn kunnossa ja terveenä, kiitos NES-terapian, genotyyppini mukaisen ruokavalion, Q Medin ravintotehosteiden ja päivittäisen liikunnan.” 20160720_133542-1[1]Kuva lisätty asiakkaani ehdotuksesta ja kyseessä olevan henkilön luvalla. Kopiointi kielletty.