NES miHealth

NES miHealth -laitteita on tällä haavaa Suomessa vain muutamia. Turun talousalueella olen tällä hetkellä ainoa sertifioitu NES-terapeutti, jolla tämä mullistava laite on.

NES miHealth -laite on kätevä ja tehokas
NES miHealth -laite on kätevä ja tehokas

Hoito NES miHealth -laitteella tapahtuu joko ihokontaktissa tai kehoa koskettamatta, vaikka vaatteiden läpi. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelen ajan varaamista vastaanotolle, jossa asiakas voi vaikka käydä pitkäkseen. Laitteen voi myös kuljettaa lähes minne tahansa, joten voit ehdottaa myös jotain muuta soveliasta paikkaa, vaikka omaa kotiasi tai työpaikkaasi.

Hoito kestää 15-20 minuuttia ja sen kuluessa käytetään 3-4 eritaajuuksista ohjelmaa asiakkaan tarpeesta riippuen. Hoidon aluksi täytetään esitietokaavake, johon merkitään myös vaivan vaikeusaste ennen ja jälkeen hoidon. Hoidon hinta ilman NES-skannausta, oireen mukaan alk. 40,00 €.

NES miHealth -hoito kuuluu NES-skannauksen ja Muutosklinikkapakettien hintaan.

Elektrodihoito – ihokontakti laitteella – ei sovi esim. rikkoutuneelle iholle tai sähköyliherkälle henkilölle, mutta silloin voidaan käyttää pelkkää  magneettihoitoa.

NES miHealth ei sovi raskaana oleville, elinsiirtopotilaille, vakavasta mielenterveyshäiriöstä kärsiville, eikä sellaisille, joilla on jokin kehonsisäinen paristokäyttöinen implantti, jonka paristo voisi purkautua magneettikentässä.

Emme esitä mitään lääketieteellisiä väittämiä. NES miHealth -laite ei diagnosoi eikä itsessään paranna mitään, vaan antaa keholle sysäyksen hoitaa itse itsensä ja toipua.