NES-terapia

VANHAA KIINALAISTA VIISAUTTA JA KVANTTIBIOFYSIIKKAA

Tuire Eastwood, laillistettu, sertifioitu NES-terapeutti, valmistunut 4.1.2012

Energia ja informaatio ohjaavat kehon toimintoja. Kehon energia- ja informaatiokentät muodostavat rakenteen, jota NES kutsuu kehokentäksi.

Energiakenttien häiriöitä aiheutuu monista syistä. Ympäristövaikutukset, traumat ja stressi, ravitsemus tai levon puute – kaikki vaikuttavat meihin tavalla tai toisella. Nykypäivänä kemikaalien ja elektromagneettisen säteilyn vaikutus on suurempaa kuin koskaan, eikä niitä ole mahdollista kokonaan välttää. Kun kehossa oleva informaatiomekanismi häiriintyy, se ei voi lähettää ns. parantavia viestejä soluihin ja kudoksiin, ja niin sairaus pääsee alkamaan. Koululääketieteellä ei välttämättä ole vastauksia nykypäivän haasteisiin.

Kehon energiakenttä (HBF, Human Body Field) tarkoittaa atomien, solujen, kudosten, elinten, hormonitoimintojen sekä psyyken energian ja informaation kokonaisvaltaista yhteisvaikutusta. Jokainen kehon alue luo myös oman kenttänsä. Atomit meissä toimivat sähkömagneettisesti, ja samoin elimissä ja koko kehossa on tietynlainen sähkömagneettinen varaus. Jos näissä kentissä on informaatiokatkoksia tai tukoksia, keho ei voi toimia optimaalisesti.

NES-järjestelmän avulla pystytään lukemaan kehokentän tila ja korjaamaan siinä olevia häiriöitä ja tukoksia informaatiovalmisteilla: NES-paranteet ja NES miHealth -hoitolaite palauttavat kehokentän eheyden ja kehon oman paranemiskyvyn.

NES (Nutri-Energetic System) perustuu kvanttifysiikkaan – atomien osasten liikkeeseen. Erityisesti fotonit ja elektronit kykenevät kantamaan informaatiota. Nykyteknologialla on voitu mallintaa kehon energiakenttien toimintaa. Australialainen Peter Fraser teki tutkimustyötä tällä saralla yli 30 vuotta. NES ProVision -tietokoneohjelma perustuu hänen ainutlaatuisiin havaintoihinsa ja uusimpaan tieteelliseen tietoon.

NES-terapia ei ole lääketiedettä, ei lääkkeitä, ei edes diagnooseja. Tietokoneohjattu kehokenttien skannaus tarkistaa n. 400 eri parametriä hyvinvointiin liittyen, ja antaa visuaalisen raportin n. 150 mittarilla mitattuna. Ohjelma antaa suosituksen NES miHealth -hoidosta ja NES-paranteista (Infoceuticals), mineraalivesitipoista, joiden kiderakenteeseen on sisällytetty informaatiota. Kehossa informaatio kulkee solujen välisessä kudoksessa, elävässä ”matrixissa”, joka on nestettä + 30 % kollageenia. Paraneminen perustuu kehon omiin mekanismeihin, jotka alkavat toimia saatuaan oikeaa informaatiota. NES-terapia on asiakkaan ja terapeutin vuorovaikutteinen prosessi, johon molemmat osaltaan sitoutuvat parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Koska ongelmat yleensä johtuvat jostain pitkän aikaa vaikuttaneesta syystä, ei paranemistakaan voi odottaa tapahtuvan yhden käyntikerran jälkeen. Sen vuoksi suosittelen vähintään parin kerran hoitojaksoa. Keskimäärin muutokseen tarvitaan 4 käyntikertaa.

MITEN PÄÄSEE NES-TERAPIAAN?

Ajanvarausten perusteella vastaanottotilassani Kylävuorentie 128, 21630 Lielahti TL, tai Turun talousalueella myös asiakkaan tiloissa.

Ajanvaraukset ja lisätiedot puhelimitse 040 7634586.

Katso myös Isoteen facebook-sivulta; lisätietoa myös osoitteessa www.neshealth.com

NES-TERAPIAN HINTA

Hyödynnä Muutosklinikkapakettien edulliset kokonaishinnat!

PIKAPAKETTIRATKAISUT:

Ensimmäinen kerta:
NES-skannaus + miHealth-hoito,
2 pulloa paranteita.
Toinen kerta 2-4 vk kuluttua:
NES-skannaus + miHealth-hoito.
Hinta sisältää myös matkat,
max 50 km.
Yhteensä 240,00 €

KERTAKÄYNNIT alkaen 60,00 € . Ensimmäinen käyntikerta kestää n 1½ tuntia, kontrollikerrat 45-60 min.

NES-paranteet 18 €/pullo.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %, parannetipat ALV 14 %.

NES-paranteet on rekisteröity Suomessa ravintolisiksi. Niissä ei ole lääketieteellisesti vaikuttavia ainesosia, eivätkä ne voi aiheuttaa allergiaa tms. Niiden sisältämä informaatio voi saada aikaan fyysisiä tai psyykkisiä tuntemuksia. Se kuuluu ns. paranemiskriisiin, hoitoreaktioon. Myrkkyaineiden poistuminen kehosta tehostuu, kun juo runsaasti hyvälaatuista vettä.

NES-terapia ei sovellu raskaana oleville, elinsiirtopotilaille, eikä henkilöille, joilla on jokin kehonsisäinen implantti tai vakava mielenterveydellinen sairaus.

Emme esitä mitään lääketieteellisiä väittämiä. Isotee T:mi, NES Health –tuotteet ja NES ProVision –ohjelma eivät diagnosoi, hoida tai paranna sairautta. Tuotteita ei ole rekisteröity lääketieteellisiksi tuotteiksi. Jos sinulla on lääketieteellinen ongelma, ota yhteyttä asiantuntijaan.